Vařič rýže je nyní velmi šikovným zařízením, které vám i vaší rodině pomůže s chutným jídlem. Víte tedy, jak uvařit výbornou rýži pomocí rýžovaru?
Pozor: Na toto zboží se nevztahuje doprava zdarma,U velkých položek se může dopravné lišit podle objemu zboží.(Cenu dopravy Vám sdělíme ihned po potvrzení.váha a dodací adresa).
Popis produktu:
THAJSKÁ JASMÍNOVÁ RÝŽE
Jasmínová rýže je po uvaření bílá, nadýchaná, s lepivou avšak ne úplně slepenou konzistencí. Jasmínová rýže je oblíbená nejen pro své chuťové vlastnosti a aroma, ale také pro svůj obsah složených sacharidů, kterou ocení zejména sportovci, kulturisté nebo lidé snižující svou váhu. Rýže je velmi snadno stravitelná a je tak ideální při různých trávicích potížích. Rýži je také vhodné konzumovat, pokud potřebujete odkyselit organismus.
Pokud často připravujete čínskou, thajskou či asijskou kuchyni, tak vám toto velké balení rýže rozhodně nesmí chybět v kuchyni. Vyzkoušejte exotickou smaženou rýži s pikantní omáčkou a krevetami nebo thajské kari. A jako sladkou verzi si můžete připravit rýži s kokosovým mlékem, strouhaným kokosem a banánem, slazenou třtinovým cukrem. Samozřejmě jasmínovou rýži můžete využít i osvědčeným způsobem, ve formě přílohy k masu, jako sladký i slaný nákyp, rizoto či rýžovou kaši.
JASMÍNOVÉ RÝŽE PŘÍPRAVA
Jasmínovou rýži je potřeba propláchnout a poté v hrnci zalít vodou. Jeden hrnek rýže zalijte 2 hrnky vody. Vodu stačí mírně osolit a přivést k varu. Poté se vaří bez pokličky na mírné teplotě, aby voda jen probublávala. Takto vařte 15 minut a poté ještě nechte pod pokličkou dojít. Před podáváním ji nezapomeňte promíchat.
SLOŽENÍ
100% Jasmínová rýže
ZEMĚ PŮVODU
Thajsko
SKLADOVÁNÍ
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Nejnovější články na našem blogu
Přečtěte si jako první, co je nového
Jak vyrobit instantní nudle:
Krok 2: Vložte do misky doprovodný balíček koření, do něj můžete přidat klobásy, vejce, jarní cibulku nebo oblíbenou zeleninu.
Jak správně vařit Pho
Pho je hlavní ingrediencí pro vytvoření slavné vietnamské hovězí nudlové polévky nebo kuřecí nudlové polévky, ale jak získat žvýkací bílé nudle, naučme se správně vařit suché pho.