Jak správně vařit Pho
Pho je hlavní ingrediencí pro vytvoření slavné vietnamské hovězí nudlové polévky nebo kuřecí nudlové polévky, ale jak získat žvýkací bílé nudle, naučme se správně vařit suché pho.
Začněme
Krok 1: Suchý pho namočte do teplé vody asi na 30-45 minut nebo namočte do studené vody na asi 1-1,5 hodiny.
Krok 2: Poté, co pho namočíte na delší dobu a nudle začnou zbělat, musíte uvařit hrnec s vodou. Pho uvařte ve velkém hrnci s vodou. Pho je stále namočená ve vodě, dokud voda nevaří, poté ji vyjměte a vložte do hrnce. Nudle se tím nepřilepí. Na vysokém ohni vařte pho asi 1 minutu nebo dokud nejsou nudle úplně uvařené. Poznámka: tento krok je téměř holý, proto nezakrývejte víko a nevařte pho příliš dlouho.
Poslední krok: nalijte pho do koše a poté ho opláchněte studenou vodou, abyste zastavili proces pho. Nechte pho před použitím úplně zaschnout a máte hotovo. Poznámka: nechte pho úplně vypustit. Dokud nezvednete nudle, je to trochu lepkavé.
Pho se zpracovává na mnoho lahodných pokrmů, jako je hovězí nudlová polévka, kuřecí nudlová polévka a smíšené pho, vařte pro svou rodinu mnoho lahodných jídel s pho.